Mikä Footshop? Footshop on kenkiin erikoistunut Eurooppalainen verkkokauppa. Katso esittely, arviomme sekä keskeisimmät tiedot Footshopista.

Artikkeli sisältää mainoksia*

Mikä on Footshop?

Footshop* on on kenkien verkkokauppa, joka sijaitsee fyysisesti Prahassa Tšekissä. Footshopin valikoima on laaja erityisesti erilaisissa lenkkareissa sisältäen, niin kävelylenkkareita kuin juoksulenkkareitakin. Valikoima sisältää myös esimerkiksi pitkävartisempia talvikenkiä.

Kengät kesällä

Footshop plussat

Footshopilla on laaja valikoima erityisesti lenkkareissa. Moni malli on sellainen, että niitä ei saa Suomesta tai hyvin rajatusti. Mikäli haluat vähän erilaisemmat lenkkarit, niin täältä sellaiset saattaa löytyä. Hinnat ovat kilpailukykyisiä Suomeen verrattuna, mutta eri kenkien välillä on luonnollisestikin vaihtelua.

Footshop miinukset

Footshopin kielivaihtoehdoista ei löydy suomea, joten kaupassa asioiminen edellyttää perustason englannin taitamista. Footshop ei tarjoa maksutonta toimitusta Suomeen ja mahdollisten palautusten osalta postipaketin hinnan joutuu maksamaan itse.

Toimitusehdoista poimittua

  • Toimituskulu Suomeen on 15 €, toimittaja DHL ja toimitusaika 2-4 pv. Toimituskulu voi olla korkeampi tilauksille, jotka sisältävät 3+ paria kenkiä.
  • Nestemäisiä kengänhoitotuotteita kannattaa välttää, koska lähetykset tulevat lentokoneella.
  • Maksu kortilla tai Paypalilla.
  • 30 päivän palautusoikeus käyttämättömlle tuotteille.
  • Palautuksen kustannukset pitää maksaa itse. Palautuspaikka on Praha, Tšekki. Postin hinnaston mukainen paketin palautus Tšekkiin maksaa noin 30 eurosta ylöspäin (vyöhyke 2).
  • Tuotteen voi vaihtaa yhden kerran eri kokoon, vaihdettavan tuotteen palautuksen kustannus pitää maksaa itse.
  • Palautettavat tuotteet tulee pakata siten, että alkuperäinen pakkaus säilyy ehjänä ja myyntikelpoisena.

Yhteenveto Footshopista

Footshop* on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat valita laajasta valikoimasta erilaisia lenkkareita ja kilpailukykyiseen hintaan. Kyseessä on ulkomainen verkkokauppa, joten palautukset eivät ole yhtä käteviä tai halpoja, kuin kotimaisissa kaupoissa. Mikäli tiedät mitä tilaat koon ja muiden ominaisuuksien puolesta ja olet hakemassa erityisesti lenkkareita, niin Footshop* on varteenotettava vaihtoehto, johon kannattaa tutustua.